Hvad kan vi tilbyde

parallax background

Netværkspenetrationstest

Identificering og udnyttelse af potentielle sårbarheder i et netværkssystem.


Network Penetration Testing Service


Network Penetration Testing er også kendt som Network Pentesting. Det er et specialiseret job at sikre sikkerheden og overholdelse af din organisations informationsstak. Vi leverer Network Penetration Testing Service i Aarhus og over hele Danmark. Det vil hjælpe med at identificere sårbarheder i din organisations netværk. Det er en formel procedure, der sigter mod at opdage sikkerhedssårbarheder, fejlrisici og upålidelige omgivelser.
Webapplikations penetrationstest


Web Application Penetration Testing hjælper virksomheder med at finde ud af mulighederne for en hacker at få adgang til i nogle større dele såsom data fra internettet eller sikkerheden på deres email-servere eller at vide, hvordan man sikrer webhosting-webstedet og -serveren.


Metode til webapplikationspenetrationstest
Denne testmetode følger de stadier, der er nævnt her:

Planlægning/Rekognoscering: Omfang og mål for en testdefinering, efterretningsindsamling.

Scanning: Statisk Analyse & Dynamisk Analyse.

Få adgang: Denne fase bruger webapp som SQL-injektion, bagdøre til at udnytte målets sårbarheder.

Vedligeholdelse af adgang: For at kontrollere om sårbarheden kan bruges til at opnå konstant tilstedeværelse i udnyttet system.

Analyse: Angiv udnyttede sårbarheder, adgang til følsomme data, tid, der kræves for at pen-tester forbliver uopdaget i systemet.


Mobil app penetrationstest


Identificer privatlivs- og sikkerhedsproblemer for at give din kunde en sikker oplevelse.


Mobil app udvikling


I denne tid med genveje og smarthed er en mobilapplikation den smarteste måde at forbinde på. Applikationer bringer brandbevidsthed for produkter og tjenester, forbedrer effektiviteten af specifikke forretningsprocesser og bringer en højere grad til udveksling af forretningsdata og beslutningstagning. Behovet for stor betydning i dag er at omgås klienter på deres fod og vilkår, uanset hvilke enheder de bruger; Mobile App Development er svaret på disse fornødenheder.


Da vi er dygtige til en bred vifte af bærbare mobilapps til forskellige industriområder, udvikler vi hos Cybernex Cyber Security Services applikationer til Pentesting i Python “Artificial Intelligence”.

Netværk Infrastruktur Sikkerhed


Giv en virksomhed afhjælpning strategi fra forskellige cyberangreb.


Hvorfor har du brug for en netværksinfrastruktursikkerhedstjeneste?
Ligesom du sikrer dit hus mod tyveri og angribere, skal netværk være sikre. En angriber kan nemt overvåge, ændre og kontrollere trafikken ved at gå ind i en organisations netværk. Netværksinfrastruktur er nødvendig for at være sikker gennem netværksinfrastruktursikkerhedssystemet for at administrere værter og tjenester med succes. Cyberaktører kan vedligeholde arven ved at sikre protokollerne og kontrollere routinginfrastrukturen for at opretholde strømmen af data gennem netværket.

Netværksinfrastrukturenheder


Hvordan kan man forbedre og administrere it tjenester ved at sikre netværksinfrastrukturenheder?

Netværk og funktioner er nødvendige for at blive segmenteret og adskilt.

Sæt grænser for unødvendig lateral kommunikation.

Netværksenheder skal hærde.

Adgang til infrastrukturenheder er nødvendig for at være sikret.

Udfør netværksstyring uden for båndet.

Integriteten af hardware og software skal valideres.


Enhver IT-tjenesteudbyder skal sikre det overordnede infrastrukturlayout, der inkluderer segmenterings- og adskillelsesdelen. En ubuden gæst kan udbrede og udnytte et internt netværk, og det gør det vigtigt for en organisation at etablere en effektiv sikkerhedsmekanisme. Sådanne forebyggende foranstaltninger vil bevare følsomme data og intellektuel ejendom ved at segmentere og adskille netværket baseret på rolle og funktionalitet. En kontinuerlig proces er påkrævet for netværksinfrastruktursikkerhed for at forhindre enhver form for fodfæste i netværket.
Det er vigtigt at validere integriteten af hardware og software, mens du køber produkter gennem uautoriserede kanaler, der er kendt som sekundære, forfalskede og gråmarkedsenheder. IT Infrastructure Services bør kontrollere integriteten af enhver software regelmæssigt, når softwaren indlæses i en enhed efter enhver form for operationel brug.


Brug for mere information?
Tjek vores løsninger


Hvad er vi?


Cybersikkerhedskonsulenter
AntiVirus sikkerhedseksperter og konsulenter
Cybersikkerhedsprojektledere
Leverandør Risk Management Konsulenter
Penetrationstestkonsulenter
Sårbarhedshåndteringskonsulenter
Produktspecifikke sikkerhedseksperter
Firewall konsulenter
GDPR konsulenter

Hvad er vi?


Network Access Control (NAC) sikkerhedskonsulenter
Konsulenter til forebyggelse af indbrud
SIEM konsulenter
Webapplikationssikkerhedskonsulenter
Forensic Malware konsulenter
Bitcoin konsulenter
IT konsulenter
SOC-konsulent (Special Operation Center)
Kontakt os