parallax background

Et par ord om
vores virksomhed

For os er sikkerhed i højsædet. Når vi siger dette, mener vi det.


Cybernex Cyber Security Services en enhed af robuste cybersikkerhedsløsninger. I vores Cybernex-team har vi erfarne professionelle cybersikkerhedsanalytiker, industriekspertudviklere med over 30 års erfaring.

I denne digitale æra er alle dine data på nettet. Så det er vigtigt at beskytte dem mod at blive stjålet. Så selvfølgelig vil du holde dine vigtige data sikre og sikre fra hackere rigtige!

Cybernex teamet leverer avancerede kvalitetstjenester og træning for at sikre, at dine data ikke går tabt. Vi forstår værdien af dine fortrolige data. Og alt, der risikerer dine virksomhedsdata, er simpelthen ikke acceptabelt i vores bøger.

Vi ved, hvor meget du elsker og holder af din virksomhed. Din organisations sikkerhed er vores ansvar. Det er derfor, vi leverer avanceret niveau af cybersikkerhedstjenester som forskellige typer penetrationstest. Vi leverer ikke kun sårbarhedsrapporten, men vi tilbyder også en detaljeret forklaring om den opdagede sårbarhed til dit netværksinfrastruktur- /websiteudviklingsteam.


Sikkerhedspolitikker

Datasikkerhed og netværkssikkerhed er vigtig for enhver organisation. Uanset om det er en lille virksomhed eller en stor, er det nødvendigt at have netværkssikkerhed og datasikkerhed. Cybernex Cyber Security Services leverer den bedste implementeringstjeneste for sikkerhedspolitik, der kan bruges af små og store organisationer. Givet er nogle tjenester, som Cybernex Cyber Security Services leverer:

Fjernadgang

E-mail-politik

Disaster Recovery

Vi leverer også sikkerhedspolitikken i henhold til kundens krav. Du skal have den bedste kontorsikkerhedsplan på grund af nogle grunde.
Det vigtigste er at beskytte dine vigtige detaljer om kunder. Den anden grund er, at dine kontooplysninger også er vigtige for din virksomhed, og du kan beskytte dem hos os. Du kan også bruge vores tjenester til at sikre dine betalinger og transaktioner. Sikkerhed er afgørende for virksomheden, fordi det giver forsvar mod hacking. Vores specialister er veluddannede i at beskytte en forenings system og data.
Cybernex Cyber Security Services er fantastisk til cloud-databeskyttelsestjenester og leverer den komplette sikkerhedspolitikimplementeringspakke. Selskabet samarbejder med mange organisationer.

Kontakt vores team


 
 
parallax background

Vi er altid klar til at beskytte dig mod cybertrusler.


Du vokser, vi beskytter...!


- Cybernex

Referencer

Kontakt os