parallax background

Tjek hele udvalget af
vores Cybersikkerhedstjenester

Ny facilitet kommer med ny sårbarhed

For os betyder sårbarhed ny mulighed for at sikre stærkere ved at levere de bedste sikkerhedstjenester. Udfør sikkerhedsrevision på din hjemmeside eller netværksinfrastruktur med jævne mellemrum for at være sikker fra alle aspekter.

De komplette cybersikkerhedstjenester

Den verdensomspændende situation ser et udvidet antal cyberangreb på tværs af organisationer, endepunkter og applikationer. Disse påvirker associationer for så vidt angår ulykker af følsomme oplysninger og udgifter relateret.


 

Cybersikkerhedsløsninger

Vi leverer også komplette cybersikkerhedsløsninger til vores kunder. Til alle små og etablerede virksomheder krævede penetrationstesttjenester. Cybersikkerhed refererer til at forsvare netværkssystem, servere, websteder, computere, mobile enheder og enhver form for data, der er lagret eller uploadet online fra ondsindede angreb.
 
parallax background

Netværkspenetrationstesttjeneste


Network Penetration Testing er også kendt som Network Pentesting. Det er et specialiseret job at sikre sikkerheden og overholdelse af din organisations informationsstak. Vi leverer Network Penetration Testing Service i Aarhus og over hele Danmark. Det vil hjælpe med at identificere sårbarheder i din organisations netværk. Det er en formel procedure, der sigter mod at opdage sikkerhedssårbarheder, fejlrisici og upålidelige omgivelser.


Vores netværkspenetrationstestservice vil hjælpe dig med at få værdifuld indsigt i sikkerhedspositionen af aktiver inden for rammerne og være i stand til at rette dem, før hackere er i stand til at forårsage alvorlig skade ved at udnytte dem. Penetrationstest retter sig mod den respektive organisations forsvarssystemer bestående af alle computersystemer og dens infrastruktur.


Hovedformålet med vores pen-test er at forbedre din netværkssikkerhed og give beskyttelse til hele netværket og tilsluttede enheder mod fremtidige angreb. Pen-test identificerer og bekræfter faktiske sikkerhedsproblemer og rapporterer om den måde, hvorpå sikkerhedsproblemerne kan lokaliseres og udnyttes af hackere.
Moderne scenarie

Moderne hackere vil finde ud af eksisterende svagheder i dit netværk. Derfor er vi her for at bruge tid og kræfter på at identificere sårbarheder, før hackere kan udnytte dem.
Hos Cybernex Cyber Security Services bruger vores netværkspenetrationstestteam viden om etisk hacking og sofistikerede udnyttelser til at identificere smuthullerne i dit netværk, så du kender sikkerhedspositionen.Sårbarhedsscannere er ikke pålidelige!


Vores penetrationstestere går dybere. Generelt udføres traditionelle sårbarhedsscanninger ved hjælp af automatiserede sikkerhedsscannere, der registrerer den foruddefinerede signatur af et sæt sårbarheder. Faktisk er scanninger ikke 'kontekstbevidste' og er ude af stand til at forstå kritiske forretningsfunktioner eller vigtige sikkerhedskontroller.


Løsningen til test af netværkspenetration.


At være afhængig af sårbarhedsscanninger kan resultere i manglende kritiske smuthuller og usikkert konfigurerede enheder. Vores penetrationstest går ud over sårbarhedsscanningerne og bestemmer den bedste måde at beskytte dit netværk på.Trin til vores netværkspenetrationstestservice


Informationsindsamling


Dette er en proces med etisk hacking for at indsamle så meget information om målarkitekturen og dens miljø.


Scanning & fingeraftryk


Vores netværkspen-testproces fortsætter med at finde åbne porte, lukkede porte og filtrerede porte med detektering af de tjenester, der kører på forskellige porte. Derefter registrerer vi OS-type, patch-niveau ved at følge protokolidentifikationen.


Sårbarhedsscanning


Derefter foretager vi sårbarhedsscanning ved hjælp af en automatiseret scanner med adgang til en sårbarhedsdatabase. Denne database kan verificere alle tilgængelige sårbarheder eller udnyttelser. Vores team udfører også en vis manuel udnyttelsesteknik sammen med den automatiserede test.


Udnyttelsesbekræftelse


Vi bruger manuel verifikation og adgangskodeknækning, og tilgængelige udnyttelser bliver tjekket og gentestet, fordi det er nødvendigt at validere resultaterne, før den detaljerede sårbarhedsrapport produceres.


Rapportering


Efter afslutningen af Network Penetration Testing Service vil vi oprette en detaljeret rapport for at give resultater, foreslå løsninger og anbefalinger til yderligere sikkerhed.


Industriel spionage - Scanning for uopdaget malware

Malwareangreb for elektronisk spionage og efterretninger fokuserer på at indsamle eller ødelægge information, dokumenter, systeminfrastruktur og applikationer uden samtykke fra offeret. Nyere undersøgelser inden for dette område koncentrerer sig om teoretiske vurderinger, og der er udført et begrænset antal undersøgelser om dets anvendelsesdimension. Derfor undersøges i denne undersøgelse påvisning og analyse af et ægte malwareangreb mod en offentlig institution til cyberspionage og efterretningsformål i detaljer. De udvalgte prøver blev analyseret af malware kaldet "Injector.exe", som for nylig er populær i angreb. Vi introducerer også en analysemetode baseret på angrebsteknikker og karakteristika for den udvalgte prøve. Til sidst forklarer vi, at sporene af angriberen kan overvåges gennem analysemetoden i "Injector.exe", som undersøges ved at bruge den hurtige og effektive teknik.
parallax background

Webapplikationspenetrationstest tjeneste


Hvilke typer webapplikationspentrationstest udfører vi?

I vores webapplikationspenetrationstesttjenester udfører vi generelt to typer test, som er følgende:


White Box Test

White box penetration test giver sikkerhedsspecialisten mulighed for at have fuldstændig åben adgang til applikationer og systemer. Dette giver rådgivere mulighed for at se kildekoden og få tilladelse til højniveau privilegerede konti til netværket.


Black Box test

I en black-box penetrationstest har sikkerhedskonsulenten ikke adgang til nogen intern information og ikke tilladt til klientens system eller applikation. Det er sikkerhedsspecialistens opgave at udføre al rekognoscering for at indhente de nødvendige oplysninger for at fortsætte.


Hvad er de metoder til test af webapplikationspenetration, som vi følger?


Metode består grundlæggende af et sæt retningslinjer for sikkerhed, Cybernex forklarer proceduren for udførelse af testen. I henhold til vores kundekrav går vi enten til 'VA'-test eller 'VAPT'-test.


Automatiseret test er et flertalsvalg, men hvad angår Pen Test, kræves der også en gang manuel test.


Cybersikkerhedsrådgivningstjenester


Cybersikkerhedsrådgivningstjenester og -strategier for at sætte dig i top


Hver virksomhed står over for sit eget sæt af udfordringer, fra regler og forskrifter til meget sofistikerede datasikkerhedstrusler. Og uanset virksomhedens størrelse er en-til-en rådgivning fra en dedikeret cybersikkerhedsingeniør ofte afgørende for at holde trit. Stadig mangel på at ansætte en CTO, kan det være udfordrende at lokalisere skjulte sårbarheder, udarbejde den rigtige handlingsplan eller vælge de bedste teknologier til dit miljø for at beskytte dataaktiver og overholde nye love – især inden for vores hurtige og konstant tilpassede trusselslandskab.


Hvorfor hyre en cybersikkerhedskonsulent?


Vores rådgivningstjenester er designet til at opfylde sikkerhedsprojektets mål i kortere tidsperioder.
Vi leverer produktspecifikke eksperter til at konfigurere systemer, der reducerer cybertrusler.
Vi lindrer personalet til at fokusere på andre mål, mens vi fokuserer vores opmærksomhed på risikostyring.

Vi kan yde on-demand, timevis eller ved projektsikkerhedsrådgivning hele året.Oversigt over konsulentydelser:


Det er ved at blive en udfordring at følge med i alle de projekter og operationelle opgaver, der kræver dygtige cybersikkerhedsressourcer. Denne udfordring forventes at fortsætte i hele 2020 og frem. Hvis din organisation har brug for cybersikkerhedsprofessionelle, er vi her for at hjælpe. Vores sikkerhedskonsulenter kan være tilgængelige efter behov eller på fuld tid for at imødekomme driftsmæssige udfordringer.

Ransomware er et stadig mere almindeligt og lukrativt angreb

Ransomware-angreb er blevet demokratiseret, hvor kriminelle grupper etablerer Ransomware-as-a-Service (RaaS) operationer, lejer ransomware til rekrutterede tilknyttede selskaber, der til gengæld udfører angreb mod organisationer og betaler en "royalty" til RaaS-udbyderne.
I et ransomware-angreb, som et datatyveri, infiltrerer kriminelle en virksomheds netværk og bevæger sig derefter sideværts for at identificere følsomme forretningsdata.
Indledende adgang til netværket kommer ofte fra at kompromittere en legitim legitimation. I stedet for blot at stjæle en kopi af dataene, krypterer de dem dog og kræver betaling i kryptovaluta, før de giver en dekrypteringsnøgle. Startende med en kompromitteret legitimationsoplysninger udfører ransomware:
Sådan finder og reparerer du angrebsvektorer, før dine modstandere opdager dem.
Hvis forsvarere blev i stand til at se deres omgivelser gennem en angribers øjne, ville deres perspektiv øjeblikkeligt skifte. De ville vide præcis, hvilke sårbarheder de skulle lappe, hvilke sikkerhedsinitiativer der skulle prioriteres, og hvilke svage administrative legitimationsoplysninger, der udgør den største risiko for deres organisation. Og endnu vigtigere for ressourcebegrænsede teams, de ved, hvad de ikke skal gøre. De vil være i stand til at undgå at jagte skinnende objekter eller implementere værktøjer bare for at have flere værktøjer. I stedet vil de være i stand til at foretage de mest effektive indgreb.
Manuel penetrationstest kan begynde at give disse oplysninger, men det har begrænsninger. En pentest tilbyder kun et enkelt øjebliksbillede af dit forsvars styrker og svagheder. Denne model adresserer ikke den konstante udvikling af trusselslandskabet - eller den konstant skiftende karakter af din angrebsoverflade. Traditionel pentesting er også inkonsekvent: forskellige konsulenter vil opnå forskellige resultater. Ofte afsluttes engagementet uden instruktioner til afhjælpning af problemet, og bestemt uden at bekræfte, at du har gjort det.
En ny teknologi, autonom penetrationstest, kan springe forbi alle disse begrænsninger. Ved at bruge en sofistikeret forstærkende, læringsstyret beslutningsproces, kan denne løsning identificere de handlinger, som angriberne er mest tilbøjelige til at tage, givet den aktuelle trusselsintelligens og deres muligheder. Det kan hurtigt identificere de angrebsvektorer, der med størst sandsynlighed vil blive udnyttet, såvel som dem, der med størst sandsynlighed vil resultere i ødelæggende resultater. Ved hjælp af grafteori og analyse kan autonom penetrationstest identificere de svageste punkter i dit cyber-terrænkort. Med den information i hånden ved du præcis, hvor du skal fokusere først. Og du kan evaluere – og validere – din sikkerhedsposition på en kontinuerlig, løbende basis.
I sidste ende kan det at udnytte offensive kapaciteter til at informere defensive strategier sætte enhver organisation i stand til dramatisk at forbedre sin sikkerhedseffektivitet. I dagens verden bruger meget få forsvarsspillere tid og kræfter på at undersøge offensive værktøjer, taktikker, teknikker og procedurer, mens næsten alle på den offensive side investerer meget i at lære, hvordan forsvarsspillere fungerer.
Kontakt os